Presentant el projecte de la Casa Dalmases a Butsènit

El passat dissabte va ser el nostre bateig cerveser. Per primera vegada presentàvem el nostre projecte en una fira de cervesa artesana. Va ser a Butsènit d’Urgell, tal com us anunciàvem la setmana passada.

No només vam poder tenir un stand entre els altres 7 cervesers participants (Cervesa Artesana Moon, La Segarreta, Cervesa HOPe, Cerveses Ponent, La Vella Caravana, Rustica Bufona, Birra 08), sino que vam tenir la oporunitat d’explicar, davant un nombrós públic el projecte que hi ha darrere de la Fundació Casa Dalmases.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A nosaltres ens agrada dir que volem que la cervesa que estem fent sigui tan bona que no calgui explicar, perquè l’estem fent, ni qui la fa. I així va ser l’altre dia. Però certament calia aprofitar l’oportunitat per a fer particeps als que estàven presents d’allò que ens il·lusiona i ens fa tirar endavant.

Durant l’explicació, que van fer la Belen i el Xavi, vam poder parlar dels origens de la Casa Dalmases, de la seva situació al centre de Cervera, de la necesitat de recuperar espais centrics de la ciutat, de la bona acollida que està tenint el projecte de la botiga, dels maginifcs concerts del Quartet Gherard la passada setmana santa, dels nostres amics de l’Espigol i de les ganes que tenen que la cervesa sigui un èxit, de la il·lusió i esforç que la gent de l’Olivera (Carles, Alfons,…) està posant en el projecte, de tots els mecenes que ja han col·laborat per a finançar les primeres proves… En definitiva, vam parlar de persones concertes i d’il·lusions, de que ens cal i necessitem somniar: en una economia que posi al centre a les persones, en un consum sostenible i de proximitat, en un territori que aculli,…

SONY DSCdes d’aquí agrair un cop més a l’Oscar, de la Vella Caravana, per convidar-nos i animar-nos a participar.

I ens veiem amb tots els que vuglueu aquest cap de setmana, dissabte 1 de juny, a la fira de Cervesa Artesana de Tàrrega!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s