La Casa Dalmases a «La tarda» de La Xarxa Radio

Ahir van entrevistar el Xavi, un dels membres de l’equip de la Fundació, al programa “La Tarda” de la Xarxa Radio. Vam parlar del projecte de micromecenatge, de la nostra cervesa, de les iniciatives socials,… Podeu escoltar l’audio aquí:

El Xavi fotografiat per la directora del programaReproduïm el que ens han escrit al seu blog: «Gràcies a l’herència d’un palauet del Segle XVII al carrer Major de Cervera veu la llum la Fundació Casa Dalmases. El seu últim projecte d’integració consisteix en la creació de la primera cervesa social i col·laborativa de la comarca. Aquesta cervesa artesanal està en fase de proves i té per objectiu poder donar feina a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Hem parlat del projecte amb Xavi Casanovas, membre de l’equip de la Fundació Casa Dalmases. Assegura que el micromecentatge ha estat clau per a poder recaptar fons. De fet, han aconseguit més del doble del que s’havien marcat en un inici, gràcies a l’aportació de gairebé 100 mecenes que han fet possible que aquesta iniciativa tiri endavant.»

Gràcies a la Mia i a l’Axel de La Xarxa Radio per convidar-nos!

I recordem que queden tan sols 3 dies per a finalitzar el nostre projecte de micromecenatge, ja amb 94 mecenes i 4.400€ recollits. Arribarem als 100 mecenes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s