Coneixeu la Fira d’Economia Solidària de Catalunya?

D’aquí a un mes es celebra la segona Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Es tracta d’un gran esdeveniment a casa nostra.

L’any passat l’equip de la Casa Dalmases s’hi va acostar per a veure de que anava la cosa i en vam quedar gratament sorpresos.

Es tracta d’un espai en el qual podreu conèixer totes aquelles iniciatives que hi ha a Catalunya relacionades amb l’economia alternativa. Des de cooperatives de consum energètic fins a la banca ètica passant per diaris i revistes autogestionades, empreses de serveis socials, productors ecològics de llana, etc.

En definitiva tota aquella economia que compleix criteris de democràcia, participació, és respectuosa amb el medi ambient i socialment responsable.

Podeu veure aquí l’spot de presentació:

Aquest any hi treurem el nas, encara que discretament, de la mà de l’Olivera i l’Associació Alba. Hi serem presentant el nostre projecte i les primeres proves de la Cervesa Casa Dalmases.

La Fira tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona. No dubteu a acostar-vos-hi. No us arrepentireu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s