Projecte artístic-educatiu a la Casa Dalmases

El passat 11 de novembre va tenir lloc la primera visita a la Casa Dalmases d’un projecte artístic-educatiu que vol posar en valor els seus espais. Els participants creatius d’aquest projecte són els alumnes d’ESO de l’Institut la Segarra, alumnes de Ciències de la Educació de la Universitat de LLeida, usuaris del Centre Ocupacional l’Espígol i els professionals d’aquests organismes.

Ja, el 2008, s’hi havia fet una proposta artística amb el Centre d’Art la Panera de Lleida, al qual ara es vol donar continuïtat.

Es parteix des de la creença de la importància de l’entorn i de la seva apropiació en l’àmbit escolar. Com diu l’Olga Olivera, una de les impulsores del projecte: “Per nosaltres és imprescindible atansar-nos a l’espai circumdant de l’escola, per dialogar amb el mateix. Per trobar molts dels elements que està composat el currículum però des del concret, des d’allò que veiem cada dia, o que podem tocar amb les mans… Es proposa el treball des de l’espai vital i la seva proximitat.

Un projecte que parteix des dels diferents agents implicats, on tots som partícips, alumnes, professors, futurs mestres, monitores…

Us deixem a continuació alguns dels dibuixos fets amb motiu d’aquesta primera visita. Podeu veure tota la feina que fan i conèixer el projecte més a fons aquí.

carla Cristian nois

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s