Crònica i fotos del dia de la dona treballadora a la Casa Dalmases

Els assistents a l’acte es concentren a la porta principal on La Segarrenca dóna la benvinguda. Tot seguit, Teresa Salat, historiadora d’art, inicia la visita de la Casa Dalmases.

Primer els detalls de la façana, després ens endinsem pujant per la gran escalinata que ens porta al primer pis, la planta noble, i ens explica cadascuna de les estances, vivències d’altres temps,… el misteri ens envaeix. 

[Fotografies realitzades per Gerard Clos]

La Fundació Casa Dalmases conclou aquest acte tan agradable agraint l’assistència i la iniciativa i s’ofereix un refrigeri maridat amb les nostres cerveses. Ens acomiadem amb el sentiment d’haver encetat un camí on esperem gaudir de col·laboracions futures i noves incorporacions.

2 respostes a “Crònica i fotos del dia de la dona treballadora a la Casa Dalmases

  1. Muy emotivo para mi el ver estas fotografias de la casa Dalmases Massot. Pase yo en mi infancia y adolescencia muchas tardes en esas habitaciones, pues mi abuela materna tuvo toda su vida encomendada la llave de la casa, …ella ya de muy joven habia vivido ahi, en realidad, para mi abuela materna, era como su ‘ propia casa’, pues por todos los testimonios que ella me hizo en esa epoca, su padre biólogico era de la familia de cal Massot. Toda una historia fascinante, …tantas cosas que Cervera ignora,…. pues las paredes nada pueden decir …solo las personas que vivieron entre ellas pueden traspasar el conocimiento de hechos y memorias,…como lo son mis recuerdos en esas estancias de esa casa-palacio, donde se me rebelaron tantas confidencias, en esas tardes de verano de mi niñez.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s