Un mes d’abril, mogut, mogut!

Benvolguts amics i amigues, aprofitem aquesta entrada per rendir una mica comptes del que ha estat aquest darrer mes d’abril a la Fundació. Un mes molt intens que com la primavera, ha fet florir noves flors.

Començant per la Fira de Florejacs, un clàssic ja del nostre calendari, on vam poder seguir donant a conèixer les nostres cerveses i productes i on vam tenir la visita d’una persona molt especial i coneguda a casa nostra. La Mònica Terribas! Que podeu veure en aquesta fotografia amb el Miquel. També ha tingut lloc el Festival de Pasqua de Cervera, on vàrem gaudir d’un nou concert a la nostra sala noble a càrrec del duet Ribera-Sàbat.

Però el que ens ha tingut més entretinguts ha estat la finalització de les obres que ens permetrà, aquest mes de maig, posar en servei el nou obrador de cervesa de la Casa Dalmases. Aquí teniu les fotografies de l’equip de la Fundació pintant les parets i ultimant els detalls:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I aquí en podeu veure ja els primers resultats!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Què us sembla? La cosa avança, veritat? Finalitzar aquestes obres ens ha de permetre obtenir el registre sanitari i l’oportunitat d’entrar al mercat amb totes garanties. Seguirem informant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s