Tasts, cervesa i música durant el mes d’agost!

Amics i amigues de la Casa Dalmases,

amb aquesta entrada a la web ens acomiadem abans de les vacances, no sense anunciar abans algunes dates importants d’aquest mes d’agost i també la jornada que estem preparant amb molta il·lusió pel mes de setembre, una data molt significativa per a nosaltres.

Volem agrair un cop més a tots i totes les que aneu seguint i compartiu amb nosaltres aquest projecte què avança a bon ritme.

Anoteu a l’agenda:

  • Fira de Cervesa Artesana a Sant Antolí, la Segarra. El proper dissabte 9 d’agost.
  • Tast de vins i cervesa a la Casa Dalmases. Amb actuació de Glòria Vallverdú. El proper dimarts 12 d’agost.IMG-20140729-WA0002Properes dates de l’Iter Luminis amb Lidia Pujol, 9 d’agost al Monestir de Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà) i 23 d’agost. Monestir de Sant Pere de Graudescales (Solsonès)

I com us deiem reserveu a l’agenda el dissabte 20 de setembre, estem organitzant la “Jornada Casa Massot-Dalmases de Cervera. Present, passat i futur” juntament amb el Museu Comarcal de Cervera. Un dia complert amb la participació de molta gent per a conèixer tota la història de la Casa Dalmases, saber a fons que s’hi està fent en l’actualitat i compartir entre tots somnis de futur. Resteu atents!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s