S’acaba la gira “Iter Luminis” amb Lídia Pujol, un projecte col·laboratiu del territori català

Des del mes de febrer, la Lidia Pujol ha dut a terme el projecte Iter Luminis (Camí d’identitat), arreu del territori català. El desig d’aquest projecte és redescobrir alguns espais sagrats de Catalunya, Monestirs i Esglésies, com a espais de trobada, de comunicació, d’identitat, a través de la música, de cançons interpretades per Lidia Pujol i el Cor de la Vallferosa.

Durant aquesta gira, la cervesa de la Casa Dalmases l’ha acompanyat a tots els racons, per oferir un tast de cervesa a tots els presents als concerts. Així, la nostra cervesa ha fet territori, ha conegut molts indrets, que formen part de la nostra història, i s’ha donat a conèixer com un producte obert, que surt més enllà de la ciutat de Cervera.

Diumenge dia 2 de novembre es va fer un dinar de cloenda de la gira d’enguany, amb totes les persones implicades. Amb una arrossada popular, un brindis inicial amb cervesa Casa Dalmases, oli Peccatum i el lliurament d’un detall a tots els assistents (un petit llibret fet de teles perfumades).

Tal com deia la Lidia Pujol, “és en la suma dels valors que va aportant cadascú que és possible tot això”. Un projecte doncs que funciona i és viu gràcies a una gran família, un procés col·laboratiu i que fa territori, com també sentim el projecte de la Casa Dalmases.

Esperem seguir fent camí i acompanyant-nos mútuament per fer possibles somnis compartits!

Deixa un comentari