Obrim les portes del desembre amb dues noves propostes

Ja estem a l’advent, temps d’estar oberts, d’estar atents… I la Casa Dalmases a Cervera segueix obrint la porta a noves propostes, com aquestes que ara us expliquem.

  • En primer lloc, el proper dissabte, dia 6, la botiga de l‘Espígol (C. Major 87) estarà oberta oferint tasts de cervesa de la Casa Dalmases de 11 a 13.30h i de 18 a 20h. El diumenge 7 de desembre, a la Pl. Major, serem a la Fira de Nadal de Cervera, amb nova producció especialment pensada per aquestes festes. Sempre estarem atesos per un excel·lent equip de venedors.

fira Nadal

  • També incorporem una novetat: l’Ariadna de Dios, una alumna de l’IES Antoni Torroja, està fent el Treball de Recerca amb la seva tutora Teresa Armengol sobre el màrqueting de proximitat. Una proposta per impulsar aquest treball va ser orientar-lo des d’un cas pràctic i van valorar de fer-ho amb la cervesa Casa Dalmases.

Així que l’Ariadna es suma al projecte col·laboratiu i estrena la seva recerca mitjançant la creació d’un cartell per promocionar la propera fira de Nadal.

Aquí el teniu!

Cartell Fira Nadal 2014

Seguim sumant i fent créixer aquest projecte que és una mica de tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s