IV Fira d’economia solidària de Catalunya

cartell_def_fira_2015Els propers dies 23, 24 i 25 d’octubre tindrà lloc al Recinte Fabra i Coats la IV Fira d’economia solidària de Catalunya. Aquesta Fira té com a principals objectius donar a conèixer l’economia solidària, les alternatives que avui són realment possibles per fer una economia més justa. És una oportunitat també per visibilitzar molts projectes i empreses que fomenten aquest tipus d’economia social i solidària, donar-se a conèixer i trobar-se entre ells per iniciar processos de cooperació.

Es tracta doncs d’una festa, on celebrem que hi ha una altra manera de fer economia en el món,  respectant el medi ambient, amb responsabilitat social, de forma participativa…

Una economia al servei de les persones, basada en la cooperació i el bé comú i regida per principis de transparència i bon govern.

La Fundació Casa Dalmases hi serà, com sempre des que va començar la Fira ara fa quatre anys. Perquè creiem en una manera diferent de fer les coses i formem part d’aquest canvi.

Us esperem a tots per brindar plegats per aquesta transformació que es va fent real dia a dia amb tots aquests i altres projectes!

Aquí teniu l’espot d’aquesta edició 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s