Sopar solidari 2015

Benvolgudes amigues i amics,

Un any més per aquestes dates ens posem en contacte amb vosaltres per invitar-vos a participar al ja tradicional sopar solidari,  previst pel divendres, 20 de novembre, d’enguany.

Aquest acte serà una bona oportunitat per retrobar-nos, conèixer-nos, gaudir d’una bona estona i també per explicar-vos breument on estem i cap a on avancem, celebrar fites assolides i que ens ajudeu a traçar itineraris futurs a recórrer.

Ja sabeu que el projecte de la cervesa és ja una realitat amb un bon grapat de punts de venda (podeu consultar-los a http://casadalmases.org/la-cervesa/punts-de-venda/) i la presència en diferents lots de Nadal. Ara cal seguir-hi treballant per consolidar-ne l’activitat i assegurar les vendes que garantiran la seva sostenibilitat.

Per altra banda, tal i com us comentàvem en mail anterior, una nova iniciativa s’està gestant des del cor de la Fundació i requereix la vostra complicitat per tirar endavant. Es tracta d’un nou obrador per a l’elaboració de xocolata a ubicar als baixos de la Casa Dalmases. Aquest nou repte agafa el relleu en la creació d’un producte comercialitzat sota la marca “La Vall d’Or”, i disposa ja d’una llarga trajectòria sota la tutela d’una experta mestra xocolatera. Amb aquesta nova línia de negoci preveiem ampliar la dotació d’oportunitats laborals ofertades des de la Fundació.

Per poder finançar aquesta nova oportunitat laboral properament iniciarem una campanya de micromecenatge, però també volem ajudar a aquest objectiu fent que el sopar d’aquest any, prengui un caire més solidari i col·laboratiu encara, amb un menú elaborat per tots i una aportació voluntària que es destinarà a finançar també aquesta activitat.

Per tant,  el sopar solidari d’enguany el plantegem amb un format diferent al d’edicions anteriors. Pensem en una trobada festiva amb els ingredients següents:

  • Per inscriure’s al sopar us adjuntem un enllaç Doodlehttp://doodle.com/poll/nixim9gxarmpgyzn. També ho podeu fer mitjançant el formulari que trobareu clicant aquí. Atenent a temes logístics necessitaríem saber quants serem per avançat, així doncs, tenim previst tancar la inscripció abans del 15 de novembre.
  • És un sopar compartit. Això vol dir que cadascú porta alguna cosa de la proposada en el mateix enllaç Doodle de la inscripció. Calculeu el plat per a 2-3 persones. No es tracta de ser un gran xef. No cal que sigui elaborat a casa. Si algú, pel motiu que sigui, no pot portar res… això no ha de ser un motiu per no venir al sopar! Si algú pensa en alguna altra especialitat gastronòmica, no hi ha cap problema, però us preguem ho notifiqueu al mail: msendrapons@gmail.com
  • La Fundació posarà una base: pa amb tomàquet, begudes (inclourem cervesa artesana de la seva producció) i degustació de fideuà.

Les dades més pràctiques de la vetllada són:

LLOC: C. den Grassot, 28-30, barri de Gràcia de Barcelona.
En aquesta adreça es troba la seu de l’Obra Social Cor de Maria, que ofereix assistència social i sanitària a persones de la tercera edat, i persones indigents, amb escassetat de recursos econòmics.
La seva predisposició a acollir-nos ens donarà peu a conèixer la tasca que realitzen.

HORA: L’acte s’iniciarà a les 20,30 h.

COST: No hi haurà preu pel sopar però farem una recaptació que anirà destinada a l’impuls del projecte xocolater.
Si algú vol col·laborar disposem d’una taula zero (aportació orientativa de 20€) que es pot formalitzar a:
Caixa Banc (La Caixa): ES77 2100 0766 2602 0024 7254
Caixa Enginyers: ES27 3025 0012 1114 0003 9796

Així doncs, ens plau convidar-vos i animar-vos a participar en aquest sopar commemoratiu dels tres anys de constitució de la Fundació Casa Dalmases.

Us esperem a totes i tots!

IMG_1456 IMG_1460

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s