Vine a Plaça Catalunya i aconsegueix la teva cervesa per aquest Nadal!

Aquest Nadal, del 19 de desembre al 4 de gener, la Casa Dalmases estarà com anys anteriors a la Fira de consum responsable que fins l’any passat era als Jardinets de Gràcia. Aquest any estarà ubicada a la Plaça Catalunya, i compartirà stand amb l’Olivera i l’Associació Alba, que també oferiran els seus productes per aquestes festes.

L’objectiu és difondre l’existència de productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible alhora una economia realment social i solidària. Són propostes modestes respecte del consumisme massiu, però que mostren que existeixen projectes viables, amb un alt retorn social i ambiental, i que fan possible i potencien el consum responsable.

L’àmplia oferta dels estands abastarà una bona part dels àmbits de l’economia social i solidària: alimentació, roba, cultura i coneixement, restauració, formació, comunicació i informació crítica, lleure i turisme responsable, finances i assegurances ètiques i cooperatives, salut i cures, energia i telefonia responsable i altres serveis, com els que ofereixen fundacions i empreses d’inserció sociolaboral.

L’horari d’obertura és:

  • Del 19 de desembre al 4 de gener, excepte 25 de desembre, 26 de desembre, 31 de desembre, 1 de gener de 10:00 h a 21:00 h
  • 31 de desembre de 10:00 h a 15:00 h

És la millor oportunitat per aconseguir cervesa Casa Dalmases per brindar durant les festes nadalenques, i també la nova xocolata La Vall d’Or que ens ofereix un nou ventall de sabors de cacao que heu de descobrir!ubicacio

fira consum responsable Nadal 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s