4t sopar solidari de la Fundació

El passat 18 de novembre va tenir lloc el 4t sopar solidari de la Fundació Casa Dalmases.

Un cop més vam estar acollits a l’Obra Social Cor de Maria del barri de Gràcia de Barcelona, als que volem agrair la disponibilitat i la generositat amb la que sempre ens tracten. Els problemes no existeixen i vosaltres en sou un exemple.

En l’acte vam poder gaudir d’interpretacions musicals, d’un bon assortit d’especialitats gastronòmiques i sobretot de la bona companyia d’amics, socis i col·laboradors que ens van fer sentir el seu escalf i suport per tirar endavant. Sense ells, als que incloem totes les persones que no van poder assistir però que amb gestos ben concrets ens recolzen, no hauriem arribat fins aquí.

També ens va servir per presentar els equips de treball que van incorporant-se a la Fundació: la Natàlia, el Josep, la Susanna, l’Helena, l’Antonieta, el Quim Capdevila (que apadrina el projecte xocolater), la Mireia, en Bernat, el David i l’Adrià que se sumen als ja coneguts Miquel, Cesc i la Belen. Sobre ells recau la responsabilitat de tirar endavant les diferents activitats que s’impulsen des de la Fundació, ben acomboiats pel Centre Ocupacional de l’Espígol, la Cooperativa de l’Olivera i totes aquelles entitats i persones que si vulguin afegir.

Amb aquest gran equip, i tot l’entusiasme que puguem desplegar, estem convençuts de poder traçar nous camins i assolir fites més altes. Us deixem amb el video resum on deixem constància de les passes seguides el darrer any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s