Nova campanya a Verkami

Des del 2013, quan vam iniciar el projecte per a posar en marxa l’obrador de cervesa artesana de la Casa Dalmases, són diverses les fites que s’han anant assolint.

Amb quatre modalitats de productes en el mercat, i avançant cap a una cinquena, seguim treballant per millorar i impulsar l’activitat laboral que ens ocupa i que ens preocupa. Són tantes les demandes que no podem atendre.

Ara, per consolidar l’activitat necessitem un nou equip que ens permeti garantir la sostenibilitat econòmica de l’obrador. I per fer-ho recorrem de nou a la misteriosa força col·laborativa que ens ha dut fins aquí.

Per això hem obert a la plataforma Verkami, el projecte de micromecenatge: “Fem l’obrador de la cervesa Casa Dalmases encara més gran”.

https://www.verkami.com/projects/23727-fem-lobrador-de-la-cervesa-casa-dalmases-encara-mes-gran/

Ens agradaria molt comptar amb el vostre suport, i que fossiu mecenes nostre. A canvi hem preparat tot un seguit de recompenses ben divers que van des del tast dels productes que elaborem fins a la visita/degustació de la Casa Dalmases, o l’elaboració de la vostra pròpia cervesa. Esperem siguin del vostre gust.

Plenament conscients que amb molt poc podem fem moltíssim, us animem a participar-hi i que ens ajudeu en la seva difusió.

Tots els projectes, notícies i activitats que anem impulsant els anirem comunicant a través de les xarxes socials que tenim en funcionament. Us animem a seguir-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s