Art singular 2

La Segarra, Cervera, la Casa Dalmases, el món de l’art,… tornen a estar d’enhorabona amb l’obertura, el passat 14 de setembre, de la segona edició de la mostra expositiva Art singular “Elogi a les empremtes”.

120 obres de 54 artistes i 12 entitats socials s’apleguen per experimentar amb la fusió de les seves creacions i el marc que les acull.

La fragilitat de la Casa Dalmases, en el seu estat actual, dialoga amb les obres exposades. S’expressen, parlen i ens mostren allò que som. I ens fan adonar de les dificultats per mantenir l’equilibri, les inestabilitats que ens angoixen, la variabilitat dels nostres estats d’ànims; i malgrat tot, sobreposar-se per crear, embellir i millorar l’entorn.

Quan tot cau, quan ens sentim massa poc hàbils, massa poc capacitats, massa diferents, per conviure en un entorn que busca uniformitzar i es mostra agressiu amb el diferent, pot fluir una energia creativa que expressa la singularitat de cada ser.

Donar al màxim d’un mateix no pot comportar ningunejar ni menystenir el que està a prop. Desvetllar talents requereix deixar que s’expressin.

Aquest somni estava al darrera de la constitució de la Fundació Casa Dalmases l’any 2012. Al llarg del temps, aquesta idea ha agafat diferents formes: elaborant cervesa, xocolata, torrons, productes d’horta,… Ara ens plau contemplar-la, simbòlicament representada, en aquest laboratori d’art i vida que conceptualment es defineix com “Art singular”.

Donem les gràcies als artistes i a totes les entitats presents, per deixar una part del que són, conversant amb la Casa Dalmases.

També agraïm a l’associació Alba de Tàrrega, per la cura dels espais i l’organització dels actes i tallers que dinamitzen la mostra.

I finalment, agraïm a la Fundació Josep Santacreu el que fa, el com ho fa i el per què ho fa. Els animem en el seu afany per a l’impuls de centres de creació com el que entrarà en funcionament properament a Guissona.

Us recomanem a tots la visita a aquesta 2a edició d’art singular que estarà oberta en els horaris següents:

Fins el 20 d’octubre. Dimarts a divendres de 18h a 20h / Dissabtes i diumenges de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Durant tot l’any. Visites guiades amb cita prèvia.

Tallers per a escoles i instituts. Oferim tallers educatius integrats al currículum acadèmic i adaptats a cada curs i centre.

Deixa un comentari