Cervesa Casa Dalmases

La Fundació Casa Dalmases impulsa el projecte d’elaboració i comercialització de cervesa artesana amb la intenció de crear ocupació, tot integrant les “diferents capacitats” de les persones que en formem part, i donar resposta a la fragilitat social que malauradament persisteix actualment en tants col·lectius.

Amb aquest projecte es posa en valor un producte de proximitat molt propi del territori la Segarra com és el cereal, contribuint a la dinamització econòmica i comercial de la ciutat de Cervera i del seu entorn, ja que l’activitat es dur a terme en un obrador habilitat en els baixos de la mateixa Casa Dalmases, on també es poden degustar les cerveses.

En l’actualitat elaborem regularment cinc modalitats de cervesa d’alta fermentació, batejades per votació popular amb els noms següents:

Bruixa, una Pale Ale, rossa, de color daurat brillant, elaborada amb malts d’ordi i blat i llúpols nobles, amb aromes especiats i cítrics. Alcohol: 5,5% vol. i Ibus: 25

Roella, una Red Ale, torrada, de color vermell coure molt característic, elaborada amb set maltes. És una cervesa equilibrada, amb sabors torrats suaus. Alcohol: 5,5% vol. i Ibus: 18

Ondara, una weissbier, suau, aromàtica i refrescant. Delicada amb textura cremosa i equilibrada. De color pàl·lid i translúcida. Amargor poc perceptible. Alcohol: 4% vol. i Ibus: 11

Aquelarre, una IPA de malt d’ordi, amb gust marcat, llupulada, aromàtica i amb cos. De color ambre, amargor potenciada, integrada i amb una agradable persistència. Alcohol: 6% vol. i Ibus: 60

Gran Boc, una stout, cervesa negra amb cacau, de gustos torrats i dolços. Alcohol: 5,8% vol. i Ibus: 33

També elaborem edicions especials per ocasions i commemoracions d’actes que adaptem i cuidem en cada cas per aportar el millor que tenim, i fer que cada festa sigui única.

Els punts de venda on es poden adquirir aquests productes  es van actualitzant periòdicament en aquesta web.

La cervesa Casa Dalmases forma part del Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural i es troba dins la Ruta de la cervesa artesana de Lleida.

Podeu concertar una visita enviant un mail a fundacio@casadalmases.org, o bé trucant al 973 09 94 04  /  639 97 92 12 (Belen Jürschik).

El projecte cerveser de la Casa Dalmases va ser escollit dins el programa EmprenSocial de la Generalitat de Catalunya 2012 i del programa d’Emprenedoria Social 2013 de la Fundació La Caixa.

Les primeres proves van finançar-se gràcies a un projecte de crowdfunding (micromecenatge) realitzat a Verkami on van participat 97 mecenes i es van recollir 4.560€.

Us compartim el següent vídeo del programa de Televisió Española “España en directo” que mostra l’obrador ja en marxa.

11 respostes a “Cervesa Casa Dalmases

  1. Quina sorpresa !!, he agafat una copa de cervesa belga li he possat una Red Ale i ha sigut un descobriment de sabors molt ben lograts. Repetiré.
    Que tingueu molt exit! Sort!

  2. holaaa
    voldria posar-me amb contacte en el venedor que fa la zona de sabadell
    el meu tl es 653614102
    moltes gracies

  3. M’agradat molt el vídeo , un gran projecte amb aquest jovent entregat i ilusionat!!!
    Gràcies per aquest projecte, que avanci tan com espereu!!!

    1. Bon dia Jordi
      Trobaràs els punts de venda que tenim oberts, tant de cervesa com de xocolata, en aquesta web.
      https://casadalmases.org/la-cervesa/punts-de-venda/
      https://casadalmases.org/la-xocolata/punts-de-venda-xocolata/
      També realitzem lliuraments a domicili, contactant amb:
      albert@casadalmases.org / tel. 652 52 59 70 (Albert Dalmases)
      Si el teu punt de venda habitual estigués interessat en tenir els nostres productes, pots enviar-nos un missatge a fundacio@casadalmases.org amb la informació i ens hi posarem en contacte.
      Agraïm el teu interès

Deixa un comentari