Estrenem nova web!

Iniciem el 2016 amb una primer projecte fet realitat. La renovació de la nostra pàgina web. Quan revisem la nostra petita i recent història, ens sembla impossible que ja faci tres anys que començàvem a donar les primeres passes comunicatives i explicar el que fèiem a la xarxa.

Des del gener de 2013 el projecte ha crescut molt, moltíssim, però la pàgina web s’havia quedat obsoleta en quant a disseny i no reflectia amb fidelitat allò que ara la Fundació és, un espai de creativitat i d’aposta constant per l’economia social, la cultura i la transformació a casa nostra.

Creiem que el nou disseny, encara amb alguns canvis pendents, ens ajudarà a arribar a més gent i a donar a conèixer més i millor el nostre projecte.

Esperem també els vostres comentaris! Animeu-vos a donar la vostra opinió tot afegint un comentari a aquesta notícia. Farem tot el possible per seguir millorant la nostra comunicació.

 

 

Una resposta a “Estrenem nova web!

  1. Espectacular! Una web molt atractiva de disseny i a l’hora molt rica de continguts. Enhorabona! Segur que amb aquesta nova eina anireu arribant cada vegada a més gent i el projecte anirà creixent

Deixa un comentari