Nous somnis per la Fundació

En el sopar del 3r aniversari de la Casa Dalmases, el passat divendres 19 de novembre, vam poder compartir un cop més els somnis que té aquest curs la Fundació.

La vetllada vIMG_1975a començar amb  un aperitu musical a càrrec de Marta Sendra -veu- i Marie Malechova -piano- que ens van interpretar “Rusalka” de Dvórak, “Après un rêve” de Gabriel Fauré i la “Barcarolla” d’Offenbach.

Després, l’equip cerveser, la Belén, el Miquel i el Cesc, ens van explicar en quin punt està el projecte. Ens deien –La cervesa és molt bona i els restaurants i llocs on es ven, repeteixen! -Recordeu els punts de venda publicats que anem actualitzant i que tenim en marxa la campanya #unadalmases perquè aneu enviant fotos dels llocs on la compreu o demaneu.

A continuació, en David Maruny ens va posar al dia del Banc d’energia, un cop constituïda ja l’associació, que centra els seus esforços en la lluita contra la pobresa energètica.

Finalment la gran novetat d’enguany: el projectIMG-20151121-WA0005e de la xocolata que comença  a fer les primeres passes. Vam tenir la sort de conèixer l’Antonieta que ens invità a la Casa Dalmases a agafar el relleu  per donar continuïtat a l’elaboració de la xocolataLa Vall d’Or“, que fins ara es feia a Cellers (Torà). La Natàlia, que està rebent tot aquest coneixement de l’Antonieta, ens va compartir el seu entusiasme pel projecte i la il·lusió de poder obrir una nova línia de producció mantenint l’equilibri entre tradició, artesania i comerç just, seguint les finalitats que busca la Fundació des dels seus inicis. Se’ns anuncià que properament es llançarà una campanya de micromecenatge per tots aquells que vulgueu contribuir al seu impuls. Al final del sopar ens van delectar amb un tast de xocolata i unes postres fetes per l’Antonieta que ens van obrir el paladar al món de les sensacions del cacau. Tot un plaer per descobrir!

Una nit plena de somnis, de realitats, de persones que hi creuen i ho fan possible, i regat tot amb il·lusió, esperança i ganes de millorar el món.

Aquí us compartim algunes imatges que transmeten aquest bon ambient!

Acabem aquesta breu crònica tot agraint a l’obra social Cor de Maria del barri de Gràcia de Barcelona, la seva tasca i la generosa acollida que ens oferiren.

 

Deixa un comentari